close

Acest website foloseşte cookie-uri. Află mai multe din pagina POLITICA COOKIE.

ARTICOLE CURĂŢENIE

Produse profesionale destinate curăţeniei şi întreţinerii casnice, confecţionate din materiale de cea mai bună calitate la un preţ minim, mulţumind astfel şi cel mai pretenţios client. Pentru HORECA.

ARTICOLE CURĂŢENIE  182 produse.

Subcategorii

filtrează
/ pagină
 • Rezerva indeparteaza chiar si cele mai persistente pete datorita benzilor sale absorbante confectionate din vascoza. Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete (gresie, piatra sau PVC). Curata in profunzime murdaria, chiar si din spatiile inguste sau colturi. Ambalat individual. Rezerva indeparteaza chiar si cele mai persistente pete datorita benzilor sale absorbante confectionate din vascoza. Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete (gresie, piatra sau PVC). Curata in profunzime murdaria, chiar si din spatiile inguste sau colturi. Ambalat individual.

  4,10 lei
  Preţ fără TVA.
 • Material microfibra, alb. Material microfibra, alb.

  6,24 lei
  Preţ fără TVA.
 • Saci aspirator Taski Aero 8/15 Saci de unica folosinta din hartie.Ambalare 10 buc/set. Saci aspirator Taski Aero 8/15 Saci de unica folosinta din hartie.Ambalare 10 buc/set.

  90,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Set 10 saci de praf din hartie, pentru aspiratoare profesionale. Set 10 saci de praf din hartie, pentru aspiratoare profesionale.

  140,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Set 10 saci de praf din hartie, pentru aspiratoarele profesionale Taski. Set 10 saci de praf din hartie, pentru aspiratoarele profesionale Taski.

  99,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Set 10 saci de praf, pentru aspiratoare profesionale de curatenie, confectionati din hartie. Set 10 saci de praf, pentru aspiratoare profesionale de curatenie, confectionati din hartie.

  42,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Burete canelat cu fibra abraziva verde, special conceput pentru a curata usor si eficient murdaria persistenta. Prezinta caneluri laterale pentru protejarea unghiilor. Mod de ambalare: 2 buc /set. Burete canelat cu fibra abraziva verde, special conceput pentru a curata usor si eficient murdaria persistenta. Prezinta caneluri laterale pentru protejarea unghiilor. Mod de ambalare: 2 buc /set.

  1,40 lei
  Preţ fără TVA.
 • Burete canelat cu fibra abraziva verde, special conceput pentru a curata usor si eficient murdaria persistenta. Prezinta caneluri laterale pentru protejarea unghiilor. Mod de ambalare: 3 buc /set. Burete canelat cu fibra abraziva verde, special conceput pentru a curata usor si eficient murdaria persistenta. Prezinta caneluri laterale pentru protejarea unghiilor. Mod de ambalare: 3 buc /set.

  2,13 lei
  Preţ fără TVA.
 • Coada metalica nu este inclusa. Coada metalica nu este inclusa.

  24,65 lei
  Preţ fără TVA.
 • Set galeata cu storcatorGaleata rotunda cu storcator este de nelipsit in orice tip de locuinta si este potrivita pentru curatarea tuturor incaperilor. Galeata este foarte stabila datorita formei sale, iar storcatorul permite storcerea eficienta a mopurilor de orice dimensiune. Set galeata cu storcatorGaleata rotunda cu storcator este de nelipsit in orice tip de locuinta si este potrivita pentru curatarea tuturor incaperilor. Galeata este foarte stabila datorita formei sale, iar storcatorul permite storcerea eficienta a mopurilor de orice dimensiune.

  11,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • Galeata din material plastic, capacitate 10L, prevazuta cu cos pentru stoarcerea mopului. Galeata din material plastic, capacitate 10L, prevazuta cu cos pentru stoarcerea mopului.

  7,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • Set vertical de perie & faras, usor de utilizat. Elimina oboseala determinata de aplecarea repetata a operatorului. Set vertical de perie & faras, usor de utilizat. Elimina oboseala determinata de aplecarea repetata a operatorului.

  99,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Set W.C.Perie pentru curățat vasul de toaleta cu suport din plastic. Set W.C.Perie pentru curățat vasul de toaleta cu suport din plastic.

  4,81 lei
  Preţ fără TVA.
 • Carucior de curatenie profesional fabricat special pentru a facilita curatenia chiar si in spatii inguste. Dispune de doua galeti realizate din plastic rezistent, cadru metalic, storcator profesional si sistem pentru prinderea sacului de gunoi menajer. Este un carucior de curatenie profesional usor manevrabil, flexibil si usor de folosit chiar si in... Carucior de curatenie profesional fabricat special pentru a facilita curatenia chiar si in spatii inguste. Dispune de doua galeti realizate din plastic rezistent, cadru metalic, storcator profesional si sistem pentru prinderea sacului de gunoi menajer. Este un carucior de curatenie profesional usor manevrabil, flexibil si usor de folosit chiar si in...

  886,69 lei
  Preţ fără TVA.
 • Spalator metalic special conceput pentru zonele de prelucrare a produselor alimentare de curățare, cum ar fi: bucătării industriale, restaurante, scoli, hoteluri, spitale, etc. Mod de ambalare: 3 buc/set. Spalator metalic special conceput pentru zonele de prelucrare a produselor alimentare de curățare, cum ar fi: bucătării industriale, restaurante, scoli, hoteluri, spitale, etc. Mod de ambalare: 3 buc/set.

  1,75 lei
  Preţ fără TVA.
 • Spatula profesionala Spatula pentru bucatarie, foarte utila pentru a alege, intoarce si servi, in siguranta, alimentele din tigaie sau de pe gratar. Spatula profesionala Spatula pentru bucatarie, foarte utila pentru a alege, intoarce si servi, in siguranta, alimentele din tigaie sau de pe gratar.

  25,27 lei
  Preţ fără TVA.
 • Burete canelat cu fibra abraziva verde, special conceput pentru a curata usor si eficient murdaria persistenta. Prezinta caneluri laterale pentru protejarea unghiilor. Mod de ambalare: 1 buc/set, GAMA PREMIUM Burete canelat cu fibra abraziva verde, special conceput pentru a curata usor si eficient murdaria persistenta. Prezinta caneluri laterale pentru protejarea unghiilor. Mod de ambalare: 1 buc/set, GAMA PREMIUM

  1,85 lei
  Preţ fără TVA.
 • Burete pentru spalarea vaselor cu o suprafata normala, iar alta mai aspra pentru indepartarea grasimii. Disponibil in diverse culori. Burete pentru spalarea vaselor cu o suprafata normala, iar alta mai aspra pentru indepartarea grasimii. Disponibil in diverse culori.

  1,80 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 145 - 162 din 182 produse

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us