close

Acest website foloseşte cookie-uri. Află mai multe din pagina POLITICA COOKIE.

DISPENSERE & DOZATOARE  21 produse.

Subcategorii

filtrează
/ pagină
 • Dozator manual, pentru sistemul IntelliCare. Fiabil pentru toate tipurile de institutii unde este montat: gradinite, cabinete medicale, spitale, birouri Culoare: negru. Dozator manual, pentru sistemul IntelliCare. Fiabil pentru toate tipurile de institutii unde este montat: gradinite, cabinete medicale, spitale, birouri Culoare: negru.

  43,51 lei
  Preţ fără TVA.
 • Suport rola industriala de perete PB0300M fabricat din aluminiu de Ø20mm si plastic ABS. Este compatibil cu rola hartie industriala cu diametru de pana la 330, latime maxima 260mm si tub de pana la 70mm. Suport rola industriala de perete PB0300M fabricat din aluminiu de Ø20mm si plastic ABS. Este compatibil cu rola hartie industriala cu diametru de pana la 330, latime maxima 260mm si tub de pana la 70mm.

  65,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Suport rola industriala de podea Lucart fabricat din aluminiu si plastic ABS. Este un suport universal pentru role prosoape din hartie. Rola de prosop din imagine este cu titlu informativ si nu vine ca dotare a suportului. Date tehnice: - Greutate: 2 kg;- Dimensiuni: 45 x 50 x 90cm;- Utilizare: bucatarie, cabinete, service;- Ambalare: 6 buc/bax; Suport rola industriala de podea Lucart fabricat din aluminiu si plastic ABS. Este un suport universal pentru role prosoape din hartie. Rola de prosop din imagine este cu titlu informativ si nu vine ca dotare a suportului. Date tehnice: - Greutate: 2 kg;- Dimensiuni: 45 x 50 x 90cm;- Utilizare: bucatarie, cabinete, service;- Ambalare: 6 buc/bax;

  120,00 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 19 - 21 din 21 produse

Categorii

Top vânzări

Folow Us