Mături, Mopuri, Raclete  47 produse.

filtrează
/ pagină
 • DISPONIBIL

  Rezerva indeparteaza chiar si cele mai persistente pete datorita benzilor sale absorbante confectionate din vascoza. Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete (gresie, piatra sau PVC). Curata in profunzime murdaria, chiar si din spatiile inguste sau colturi. Ambalat individual. Rezerva indeparteaza chiar si cele mai persistente pete datorita benzilor sale absorbante confectionate din vascoza. Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete (gresie, piatra sau PVC). Curata in profunzime murdaria, chiar si din spatiile inguste sau colturi. Ambalat individual.

  4,10 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Material microfibra, alb. Material microfibra, alb.

  6,24 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Coada metalica nu este inclusa. Coada metalica nu este inclusa.

  24,65 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Set galeata cu storcatorGaleata rotunda cu storcator este de nelipsit in orice tip de locuinta si este potrivita pentru curatarea tuturor incaperilor. Galeata este foarte stabila datorita formei sale, iar storcatorul permite storcerea eficienta a mopurilor de orice dimensiune. Set galeata cu storcatorGaleata rotunda cu storcator este de nelipsit in orice tip de locuinta si este potrivita pentru curatarea tuturor incaperilor. Galeata este foarte stabila datorita formei sale, iar storcatorul permite storcerea eficienta a mopurilor de orice dimensiune.

  11,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Galeata din material plastic, capacitate 10L, prevazuta cu cos pentru stoarcerea mopului. Galeata din material plastic, capacitate 10L, prevazuta cu cos pentru stoarcerea mopului.

  7,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Set W.C.Perie pentru curățat vasul de toaleta cu suport din plastic. Set W.C.Perie pentru curățat vasul de toaleta cu suport din plastic.

  4,81 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Suport cu lamela moale din cauciuc. Stergator pentru geamuri, tip T, din metal. Suport cu lamela moale din cauciuc. Stergator pentru geamuri, tip T, din metal.

  20,91 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Suport mop plat cu buzunar, se foloseste la spalare umeda sau uscata a pardoselii. Structura din plastic ABS rezistent ofera durabilitate si usurinta in utilizare. Se poate folosi impreuna cu rezerva mop microfibra sau rezerva mop profesionala.Dimensiuni: 11*40cm; Suport mop plat cu buzunar, se foloseste la spalare umeda sau uscata a pardoselii. Structura din plastic ABS rezistent ofera durabilitate si usurinta in utilizare. Se poate folosi impreuna cu rezerva mop microfibra sau rezerva mop profesionala.Dimensiuni: 11*40cm;

  26,76 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Suport mop plat cu urechi Suport mop plat cu urechi, se foloseste la spalare umeda sau uscata a pardoselii. Structura din plastic ABS rezistent ofera durabilitate si usurinta in utilizare. Se poate folosi impreuna cu rezerva mop microfibra sau rezerva mop profesionala.Dimensiuni: 13*50 cm; Suport mop plat cu urechi Suport mop plat cu urechi, se foloseste la spalare umeda sau uscata a pardoselii. Structura din plastic ABS rezistent ofera durabilitate si usurinta in utilizare. Se poate folosi impreuna cu rezerva mop microfibra sau rezerva mop profesionala.Dimensiuni: 13*50 cm;

  93,67 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Suport mop plat cu urechi, se foloseste la spalare umeda sau uscata a pardoselii. Structura din plastic ABS rezistent ofera durabilitate si usurinta in utilizare. Se poate folosi impreuna cu rezerva mop microfibra sau rezerva mop profesionala. Suport mop plat cu urechi, se foloseste la spalare umeda sau uscata a pardoselii. Structura din plastic ABS rezistent ofera durabilitate si usurinta in utilizare. Se poate folosi impreuna cu rezerva mop microfibra sau rezerva mop profesionala.

  63,56 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Material: plastic ABS dur. Material: plastic ABS dur.

  9,67 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 37 - 47 din 47 produse

Categorii

Top vânzări

Produse noi

Folow Us