Detergent profesional Delladet 21kg

300,00 lei

Preţ fără TVA.

300,00 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Delladet 21kg

Delladet este un detergent concentrat cu proprietăţi dezinfectante, special conceput pentru curăţarea suprafeţelor din industria alimentară, a băuturilor şi din industria produselor lactate.

Delladet este recomandat pentru curăţarea şi dezinfectarea într-un singur pas a pardoselilor, a ustensilelor, a echipamentelor şi a altor suprafeţe cu contact alimentar şi este adecvat pentru utilizarea în industria cărnii, la procesarea cărnii de pasăre, snack food-uri, fabrici de produse lactate, fabrici de băutură şi pentru majoritatea tipurilor de operaţiuni de prelucrare a produselor alimentare. Delladet poate fi utilizat manual şi prin imersie sau prin pulverizare. Proprietăţile sale spumante fac posibilă utilizarea cu echipamente adecvate de aplicare prin spumare.

Instrucţiuni de utilizare:

Utilizaţi Delladet la concentraţii cuprinse între 1.0 2.0% v/v, în funcţie de tipul şi gradul de murdărie. Întotdeauna clătiţi bine suprafeţele după utilizare. Pentru detalii specifice consultaţi procedurile de igienizare recomandate.

Fişă tehnică

25 produse similare în aceeaşi categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us