Detergenţi rufe  12 produse.

filtrează
 • DISPONIBIL

  ARIEL Professional 15kg detergent rufe  Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional. ARIEL Professional 15kg detergent rufe  Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional.

  175,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale. Este indicat pentru spalarea majoritatii tipurilor de tesaturi. Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale. Este indicat pentru spalarea majoritatii tipurilor de tesaturi.

  54,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Omo Detergent Lichid Active Clean cu parfum proaspat special pentru tesaturi albe si deschise la culoare. Omo Detergent Lichid cu agenti pentru eliminarea petelor dificile chiar dintr-un singur ciclu scurt de spalare.Pentru toate temperaturile si pentru toate tipurile de tesaturi cu exceptia lanii si a matasii. Aditivii de spalare prezenti in detergent... Omo Detergent Lichid Active Clean cu parfum proaspat special pentru tesaturi albe si deschise la culoare. Omo Detergent Lichid cu agenti pentru eliminarea petelor dificile chiar dintr-un singur ciclu scurt de spalare.Pentru toate temperaturile si pentru toate tipurile de tesaturi cu exceptia lanii si a matasii. Aditivii de spalare prezenti in detergent...

  55,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra enzimatic si fara continut de fosfati, bazat pe un amestec eficient de sufractanti, sechestranti pentru apa dura, agenti antiimbacsire si anticoroziune, saruri alcaline si agenti de inalbire pe baza de oxigen activ. Adecvat pentru spalarea tuturor articolelor textile din bumbac, albe si colorate. Detergent pudra enzimatic si fara continut de fosfati, bazat pe un amestec eficient de sufractanti, sechestranti pentru apa dura, agenti antiimbacsire si anticoroziune, saruri alcaline si agenti de inalbire pe baza de oxigen activ. Adecvat pentru spalarea tuturor articolelor textile din bumbac, albe si colorate.

  68,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Persil gel, este un detergent delicat cu pielea si in acelasi timp performant in indepartarea petelor, chiar si in apa rece, la 20 de grade celsius. Persil gel, este un detergent delicat cu pielea si in acelasi timp performant in indepartarea petelor, chiar si in apa rece, la 20 de grade celsius.

  55,30 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra, pentru rufe albe. Detergent pudra, pentru rufe albe.

  84,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra, pentru rufe albe. Detergent pudra, pentru rufe albe.

  26,03 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra, pentru rufe albe. Detergent pudra, pentru rufe albe.

  37,89 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent lichid, Perwoll ReNew +Black, pentru culori inchise stralucitoare ca noi. Fie ca e vorba de rochia neagra sau de bluza preferata Perwoll ReNew +Black este detergentul special care va pastra intensitatea negrului pentru mai mult timp.Prin tehnologia sa renovatoare ReNew+ are o performanta imbunatatita in reducerea aspectului cenusiu al tesaturii,... Detergent lichid, Perwoll ReNew +Black, pentru culori inchise stralucitoare ca noi. Fie ca e vorba de rochia neagra sau de bluza preferata Perwoll ReNew +Black este detergentul special care va pastra intensitatea negrului pentru mai mult timp.Prin tehnologia sa renovatoare ReNew+ are o performanta imbunatatita in reducerea aspectului cenusiu al tesaturii,...

  26,02 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Momente pretioase de rasfat pentru hainele tale cu milioane de particule pentru catifelare. Momente pretioase de rasfat pentru hainele tale cu milioane de particule pentru catifelare.

  14,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Soft Power Caps dă o catifelare tesaturii. Datorita formulei sale inovatoare cu microparticule special brevetate, elibereaza un parfum placut si de lunga durata atunci cand materialul este frecat, chiar si dupa calcare. Fabulos de moale si parfumat! Soft Power Caps dă o catifelare tesaturii. Datorita formulei sale inovatoare cu microparticule special brevetate, elibereaza un parfum placut si de lunga durata atunci cand materialul este frecat, chiar si dupa calcare. Fabulos de moale si parfumat!

  245,00 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 12 din 12 produse

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us