Detergenţi rufe  14 produse.

filtrează
 • DISPONIBIL

  ARIEL Professional 15kg detergent rufe  Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional. ARIEL Professional 15kg detergent rufe  Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional.

  175,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale. Este indicat pentru spalarea majoritatii tipurilor de tesaturi. Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale. Este indicat pentru spalarea majoritatii tipurilor de tesaturi.

  54,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Dero Ozon Pro Formula este noul detergent pudra pentru rufe de la Diversey, caracterizat printr-un parfum intens, proaspat si de lunga durata, special conceput pentru spalare automata. Dero Ozon Pro Formula este noul detergent pudra pentru rufe de la Diversey, caracterizat printr-un parfum intens, proaspat si de lunga durata, special conceput pentru spalare automata.

  97,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Omo Detergent Lichid Active Clean cu parfum proaspat special pentru tesaturi albe si deschise la culoare. Omo Detergent Lichid cu agenti pentru eliminarea petelor dificile chiar dintr-un singur ciclu scurt de spalare.Pentru toate temperaturile si pentru toate tipurile de tesaturi cu exceptia lanii si a matasii. Aditivii de spalare prezenti in detergent... Omo Detergent Lichid Active Clean cu parfum proaspat special pentru tesaturi albe si deschise la culoare. Omo Detergent Lichid cu agenti pentru eliminarea petelor dificile chiar dintr-un singur ciclu scurt de spalare.Pentru toate temperaturile si pentru toate tipurile de tesaturi cu exceptia lanii si a matasii. Aditivii de spalare prezenti in detergent...

  60,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra enzimatic si fara continut de fosfati, bazat pe un amestec eficient de sufractanti, sechestranti pentru apa dura, agenti antiimbacsire si anticoroziune, saruri alcaline si agenti de inalbire pe baza de oxigen activ. Adecvat pentru spalarea tuturor articolelor textile din bumbac, albe si colorate. Detergent pudra enzimatic si fara continut de fosfati, bazat pe un amestec eficient de sufractanti, sechestranti pentru apa dura, agenti antiimbacsire si anticoroziune, saruri alcaline si agenti de inalbire pe baza de oxigen activ. Adecvat pentru spalarea tuturor articolelor textile din bumbac, albe si colorate.

  68,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Persil gel, este un detergent delicat cu pielea si in acelasi timp performant in indepartarea petelor, chiar si in apa rece, la 20 de grade celsius. Persil gel, este un detergent delicat cu pielea si in acelasi timp performant in indepartarea petelor, chiar si in apa rece, la 20 de grade celsius.

  64,19 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra, pentru rufe albe. Detergent pudra, pentru rufe albe.

  113,56 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra, pentru rufe albe. Detergent pudra, pentru rufe albe.

  26,03 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent pudra, pentru rufe albe. Detergent pudra, pentru rufe albe.

  37,89 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Pudră îndepărtare pete Dermo Active Oxygen este o pulbere pentru îndepărtarea petelor cu concentrație mare în oxigen activ. Întărește acțiunea detergentului și poate fi folosit în țesături albe sau colorate. Foarte util pentru a elimina petele de pe covoare, fețe de masă, șezlonguri, canapele precum și de pe orice tip de suprafață lavabilă cu apă. Mod de... Pudră îndepărtare pete Dermo Active Oxygen este o pulbere pentru îndepărtarea petelor cu concentrație mare în oxigen activ. Întărește acțiunea detergentului și poate fi folosit în țesături albe sau colorate. Foarte util pentru a elimina petele de pe covoare, fețe de masă, șezlonguri, canapele precum și de pe orice tip de suprafață lavabilă cu apă. Mod de...

  20,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Momente pretioase de rasfat pentru hainele tale cu milioane de particule pentru catifelare. Momente pretioase de rasfat pentru hainele tale cu milioane de particule pentru catifelare.

  16,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Soft Power Caps dă o catifelare tesaturii. Datorita formulei sale inovatoare cu microparticule special brevetate, elibereaza un parfum placut si de lunga durata atunci cand materialul este frecat, chiar si dupa calcare. Fabulos de moale si parfumat! Soft Power Caps dă o catifelare tesaturii. Datorita formulei sale inovatoare cu microparticule special brevetate, elibereaza un parfum placut si de lunga durata atunci cand materialul este frecat, chiar si dupa calcare. Fabulos de moale si parfumat!

  245,00 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 14 din 14 produse

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us