close

Acest website foloseşte cookie-uri. Află mai multe din pagina POLITICA COOKIE.

ODORIZANŢI & DEZODORIZANŢI  13 produse.

filtrează
 • Acest dezodorizant este special conceput pentru a controla mirosurile din grupurile sanitare. Este eficient, de asemenea, pentru controlul mirosurilor in alte spatii cu flux de aer adecvat. Distruge sursele de mirosuri neplacute si lasa un miros placut. Acest dezodorizant este special conceput pentru a controla mirosurile din grupurile sanitare. Este eficient, de asemenea, pentru controlul mirosurilor in alte spatii cu flux de aer adecvat. Distruge sursele de mirosuri neplacute si lasa un miros placut.

  45,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Somat Deo Pearls ofera prospetime de durata si neutralizeaza mirosurile neplacute din masina dvs. de spalat vase. Daca nu utilizati zilnic masina de spalat vase pot aparea mirosuri neplacute. Folositi Somat Deo Pearls pentru prospetimea masinii dvs. de spalat ! 60 cicluri spalare. Somat Deo Pearls ofera prospetime de durata si neutralizeaza mirosurile neplacute din masina dvs. de spalat vase. Daca nu utilizati zilnic masina de spalat vase pot aparea mirosuri neplacute. Folositi Somat Deo Pearls pentru prospetimea masinii dvs. de spalat ! 60 cicluri spalare.

  15,02 lei
  Preţ fără TVA.
 • TASKI Tapi Deo împrospătează camera în timp ce se aspiră prin neutralizarea mirosurilor neplăcute din aerul evacuat de aspirator. Proprietăţi de bază: - Concentraţie foarte mare de parfum într-un polimer granulat.- Porţii individuale practice. Avantaje: - Elimină mirosurile neplăcute generate prin aspirare şi lasă un parfum proaspăt şi de lungă durată.-... TASKI Tapi Deo împrospătează camera în timp ce se aspiră prin neutralizarea mirosurilor neplăcute din aerul evacuat de aspirator. Proprietăţi de bază: - Concentraţie foarte mare de parfum într-un polimer granulat.- Porţii individuale practice. Avantaje: - Elimină mirosurile neplăcute generate prin aspirare şi lasă un parfum proaspăt şi de lungă durată.-...

  6,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Odorizant pentru eliminarea mirosului din tesaturi si mobilier. Incorporeaza noul ONT tehnologia de neutralizare a aerului. Neutralizare eficienta a mirosurilor neplacute, inclusiv a fumului de tigara. Odorizant pentru eliminarea mirosului din tesaturi si mobilier. Incorporeaza noul ONT tehnologia de neutralizare a aerului. Neutralizare eficienta a mirosurilor neplacute, inclusiv a fumului de tigara.

  18,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • SUTTER-POM Essence, odorizant de camera profesional din Italia. Sortimente: autumn & spring. SUTTER-POM Essence, odorizant de camera profesional din Italia. Sortimente: autumn & spring.

  27,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Odorizant de camera Sani-Deo SANITEC- odorizant de camera profesional cu pulverizator din Italia. Sortimente: arabia, fresh, muschio bianco, lavanda&musetel, talco&iris. Odorizant de camera Sani-Deo SANITEC- odorizant de camera profesional cu pulverizator din Italia. Sortimente: arabia, fresh, muschio bianco, lavanda&musetel, talco&iris.

  19,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Kiehl Aktiv Duft - odorizant concentrat lichid, pentru grupurile sanitare. Persistenta parfum 24 h. Kiehl Aktiv Duft - odorizant concentrat lichid, pentru grupurile sanitare. Persistenta parfum 24 h.

  32,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Dispenser automat de parfum cu afisaj LCD. Afisaj ora. Reglaj al intervalului de pulverizare 5 min-4 ore, reglaj al numarului de pulverizari la intervalul prestabilit 1-3 pulverizari. Caracteristici: - Plastic ABS, foarte rezistent, modern. Dispenser automat de parfum cu afisaj LCD. Afisaj ora. Reglaj al intervalului de pulverizare 5 min-4 ore, reglaj al numarului de pulverizari la intervalul prestabilit 1-3 pulverizari. Caracteristici: - Plastic ABS, foarte rezistent, modern.

  80,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Odorizant profesional sub forma lichida special dedicat grupurilor sanitare.Se pulverizeaza in bai si vase de toaleta. Parfumeaza aerul si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute pentru o perioada de 24h. Odorizant profesional sub forma lichida special dedicat grupurilor sanitare.Se pulverizeaza in bai si vase de toaleta. Parfumeaza aerul si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute pentru o perioada de 24h.

  45,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Ambalat individual, 50g. Ambalat individual, 50g.

  2,60 lei
  Preţ fără TVA.
 • Ambalare: 2 buc/set. Greutate: 40g /buc. Ambalare: 2 buc/set. Greutate: 40g /buc.

  6,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Pastile W.C. Blue Pastile rezervor care curata si previn depunerile de calcar si garanteaza un miros foarte placut. Caracteristici: -Aceste pastile rezervor W.C. produc spuma abundenta.-Coloreaza apa si parfumeaza placut vasul de toaleta.-Sunt foarte practice si foarte usor de utilizat.-Mod de ambalare: 2 buc/set;-Greutate: 50g; Pastile W.C. Blue Pastile rezervor care curata si previn depunerile de calcar si garanteaza un miros foarte placut. Caracteristici: -Aceste pastile rezervor W.C. produc spuma abundenta.-Coloreaza apa si parfumeaza placut vasul de toaleta.-Sunt foarte practice si foarte usor de utilizat.-Mod de ambalare: 2 buc/set;-Greutate: 50g;

  3,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • Rezervele de odorizant P+L Systems sunt fabricate in Anglia. Sunt disponibile in diverse sortimente, precum: Citrus, Floral, Fruity, Herbal, Sweet, Tommy, Breeze si Blue Velvet. Rezervele de odorizant P+L Systems sunt fabricate in Anglia. Sunt disponibile in diverse sortimente, precum: Citrus, Floral, Fruity, Herbal, Sweet, Tommy, Breeze si Blue Velvet.

  19,50 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 13 din 13 produse

Categorii

Top vânzări

Produse noi

Folow Us