SĂPUN LICHID & SOLID

Săpun lichid şi solid profesional recomandat tuturor tipurilor de piele, cu un PH neutru şi agenţi de catifelare şi emoliere, ambalat în cantităţi variate (de la 475 ML la 5 L), uşor de folosit atât în birouri, hoteluri, pensiuni cât şi restaurante.

SĂPUN LICHID & SOLID  18 produse.

filtrează
 • DISPONIBIL

  Soft Care Dermasoft, cremă hidratanta destinată mâinilor pentru dispozitiv IntelliCare, previne pielea uscată și crăpată. Soft Care Dermasoft este o crema non-grasa non-parfumata, care se absoarbe usor in piele. Mod de ambalare: 1.3L Soft Care Dermasoft, cremă hidratanta destinată mâinilor pentru dispozitiv IntelliCare, previne pielea uscată și crăpată. Soft Care Dermasoft este o crema non-grasa non-parfumata, care se absoarbe usor in piele. Mod de ambalare: 1.3L

  40,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Dezinfectant pentru mâini gel cu efect virucid, bactericid si levuricid. Nu se combină cu alte produse!Ambalare: bidon 5 Litri Dezinfectant pentru mâini gel cu efect virucid, bactericid si levuricid. Nu se combină cu alte produse!Ambalare: bidon 5 Litri

  130,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  LUX 2in1 Sampon si gel de dus, care se bazeaza pe un amestec neagresiv de surfactanti, agenti umectanti si ingrediente de ingrijire a parului. Sistemul surfactant inteligent asigura indepartarea depunerilor (grase), fiind protectiv pentru piele si par. LUX 2in1 Sampon si gel de dus, care se bazeaza pe un amestec neagresiv de surfactanti, agenti umectanti si ingrediente de ingrijire a parului. Sistemul surfactant inteligent asigura indepartarea depunerilor (grase), fiind protectiv pentru piele si par.

  70,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun lichid tip crema care se bazeaza pe un amestec de surfactanti si ingrediente pentru ingrijirea pielii. Sistemul inteligent de surfactanti asigura o combinatie unica pentru indepartarea eficienta a murdariei. Sapun lichid tip crema care se bazeaza pe un amestec de surfactanti si ingrediente pentru ingrijirea pielii. Sistemul inteligent de surfactanti asigura o combinatie unica pentru indepartarea eficienta a murdariei.

  40,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  DOVE 2in1 H6 Sampon si gel de dus care se bazeaza pe un amestesc neagresiv de surfactanti, agenti umectanti si ingrediente de ingrijire a parului. Se foloseste cu dispenser DOVE. DOVE 2in1 H6 Sampon si gel de dus care se bazeaza pe un amestesc neagresiv de surfactanti, agenti umectanti si ingrediente de ingrijire a parului. Se foloseste cu dispenser DOVE.

  19,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun lichid hidratant 500ml. Diverse arome (proaspat/extract, macese/extract galbenele & musetel). Sapun lichid hidratant 500ml. Diverse arome (proaspat/extract, macese/extract galbenele & musetel).

  8,10 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun de-ala bun Proaspat solid 100gr, 48buc/cutie Sapun de-ala bun Proaspat solid 100gr, 48buc/cutie

  2,35 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun antibacterian DE-ALA BUN. 500ml Sapun avizat bactericid cu proprietati eficiente de dezinfectare.Sapun cu spumare redusa, contine o combinate unica de ingrediente care curata si dezinfecteaza pielea cu blandete. -Fara parabeni si sulfactanti-Nu este recomandat in domeniul medical Sapun antibacterian DE-ALA BUN. 500ml Sapun avizat bactericid cu proprietati eficiente de dezinfectare.Sapun cu spumare redusa, contine o combinate unica de ingrediente care curata si dezinfecteaza pielea cu blandete. -Fara parabeni si sulfactanti-Nu este recomandat in domeniul medical

  9,79 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun lichid tip crema pentru ingrijirea pielii ( previne uscarea si iritarea pielii). In plus, produsul contine si agenti de hidratare cu actiune in ingrijirea pielii. Acest amestec pentru ingrijirea pielii (1/4 crema hidratanta) asigura catifelarea si supletea pielii dupa utilizare. Suplimentar, produsul este parfumat si produce o spuma din abundenta.... Sapun lichid tip crema pentru ingrijirea pielii ( previne uscarea si iritarea pielii). In plus, produsul contine si agenti de hidratare cu actiune in ingrijirea pielii. Acest amestec pentru ingrijirea pielii (1/4 crema hidratanta) asigura catifelarea si supletea pielii dupa utilizare. Suplimentar, produsul este parfumat si produce o spuma din abundenta....

  19,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun lichid economicSapun lichid pentru utilizare frecventa, recomandat tuturor tipurilor de piele. Un produs cu PH neutru, agenti de catifelare si emoliere a pielii, placut parfumat.Se utilizeaza nediluat, se aplica pe piele, se maseaza si se clateste cu apa din abundenta. Sapun lichid economicSapun lichid pentru utilizare frecventa, recomandat tuturor tipurilor de piele. Un produs cu PH neutru, agenti de catifelare si emoliere a pielii, placut parfumat.Se utilizeaza nediluat, se aplica pe piele, se maseaza si se clateste cu apa din abundenta.

  22,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Soft Care LuxSapun lichid pentru maini 1,3L de inalta calitate cu un pH neutru. Produsul are un parfum excelent si produce spuma imensa, creand o senzatie luxurianta. Ideal pentru baile din hoteluri, restaurante si cluburi sportive. Testat dermatologic! Soft Care LuxSapun lichid pentru maini 1,3L de inalta calitate cu un pH neutru. Produsul are un parfum excelent si produce spuma imensa, creand o senzatie luxurianta. Ideal pentru baile din hoteluri, restaurante si cluburi sportive. Testat dermatologic!

  39,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun lichid perlat pentru utilizare frecventa, recomandat tuturor tipurilor de piele. Un produs cu PH neutru, agenti de catifelare si emoliere a pielii, placut parfumat. Se utilizeaza nediluat, se aplica pe piele, se maseaza si se clateste cu apa din abundenta. Sapun lichid perlat pentru utilizare frecventa, recomandat tuturor tipurilor de piele. Un produs cu PH neutru, agenti de catifelare si emoliere a pielii, placut parfumat. Se utilizeaza nediluat, se aplica pe piele, se maseaza si se clateste cu apa din abundenta.

  35,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Soft Care All Purpose - sapun pentru spalarea mainilor, gama economica Spalarea rapida si eficienta a mainilor ajuta la reducerea raspandirii germenilor. Solutie economica optima pentru utilizarea de zi cu zi. Reduce iritatiile pielii datorita pH - ului echilibrat. Mirosul proaspat si aspectul il fac deosebit de potrivit pentru utilizare in zonele publice. Soft Care All Purpose - sapun pentru spalarea mainilor, gama economica Spalarea rapida si eficienta a mainilor ajuta la reducerea raspandirii germenilor. Solutie economica optima pentru utilizarea de zi cu zi. Reduce iritatiile pielii datorita pH - ului echilibrat. Mirosul proaspat si aspectul il fac deosebit de potrivit pentru utilizare in zonele publice.

  46,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun solid hidratant cu extract. Diverse arome (castravete, galbenele, catina, macese, lavanda si urzica). Sapun solid hidratant cu extract. Diverse arome (castravete, galbenele, catina, macese, lavanda si urzica).

  2,35 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun solid hidratant Sapun cu spuma bogata si placut mirositoare, care inmoaie pielea, lasand-o deosebit de catifelata. Sapun solid hidratant Sapun cu spuma bogata si placut mirositoare, care inmoaie pielea, lasand-o deosebit de catifelata.

  2,35 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Sapun solid hidratant. Sapun solid hidratant.

  2,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Recomandat tuturor tipurilor de piele. Contine glicerina si emolienti cu efect de protejare si catifelare a pielii. Se foloseste impreuna cu dozatoarele speciale, care in momentul activarii produc o spuma consistenta. Se utilizeaza ca atare. Nu contine agenti de perlare. Recomandat tuturor tipurilor de piele. Contine glicerina si emolienti cu efect de protejare si catifelare a pielii. Se foloseste impreuna cu dozatoarele speciale, care in momentul activarii produc o spuma consistenta. Se utilizeaza ca atare. Nu contine agenti de perlare.

  39,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Soft Care All Purpose Foam - spuma pentru spalarea mainilor, gama economica Spalarea rapida si eficienta a mainilor ajuta la reducerea raspandirii germenilor. Solutie economica optima pentru utilizarea de zi cu zi. Reduce iritatiile pielii datorita pH - ului echilibrat. Mirosul proaspat si aspectul il fac deosebit de potrivit pentru utilizare in zonele... Soft Care All Purpose Foam - spuma pentru spalarea mainilor, gama economica Spalarea rapida si eficienta a mainilor ajuta la reducerea raspandirii germenilor. Solutie economica optima pentru utilizarea de zi cu zi. Reduce iritatiile pielii datorita pH - ului echilibrat. Mirosul proaspat si aspectul il fac deosebit de potrivit pentru utilizare in zonele...

  45,00 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 18 din 18 produse

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us