Detergenţi chimici  10 produse.

filtrează
 • PRODUS INDISPONIBIL
 • PRODUS INDISPONIBIL
 • DISPONIBIL

  Cloramina Quick Jav este un antiseptic şi dezinfectant chimic utilizat în domeniul sanitar, agroalimentar şi pentru dezinfecţia apei piscinelor colective. Cloramina Quick Jav este un antiseptic şi dezinfectant chimic utilizat în domeniul sanitar, agroalimentar şi pentru dezinfecţia apei piscinelor colective.

  60,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detergent alcalin, puternic degresant, destinat spalarii suprafetelor cu un grad avansat de murdarie.Se poate folosi cu rezultate foarte bune pe suprafetele care au fost acoperite cu uleiuri minerale. Detergent alcalin, puternic degresant, destinat spalarii suprafetelor cu un grad avansat de murdarie.Se poate folosi cu rezultate foarte bune pe suprafetele care au fost acoperite cu uleiuri minerale.

  19,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Detartrant profesional concentrat pentru indepartarea depunerilor de beton, ciment sau calcar, de pe autovehicule sau alte tipuri de suprafete. Se pulverizeaza pe suprafetele ce urmeaza a fi curatate si se lasa sa actioneze 10-15 min, apoi se clateste cu apa multa.In functie de grosimea stratului ce urmeza a fi curatat se poate utiliza nediluat sau in... Detartrant profesional concentrat pentru indepartarea depunerilor de beton, ciment sau calcar, de pe autovehicule sau alte tipuri de suprafete. Se pulverizeaza pe suprafetele ce urmeaza a fi curatate si se lasa sa actioneze 10-15 min, apoi se clateste cu apa multa.In functie de grosimea stratului ce urmeza a fi curatat se poate utiliza nediluat sau in...

  60,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Produs cu alcanilitate medie ce contine un amestec optim de sechestranti, agenti de inmuiere si emulsifiere. Este eficient in indepartarea grasimilor animale si vegetale si a depunerilor proteice de pe pardoseli, pereti si suprafete cu contact alimentar.Mod de ambalare: bidon de 20L Produs cu alcanilitate medie ce contine un amestec optim de sechestranti, agenti de inmuiere si emulsifiere. Este eficient in indepartarea grasimilor animale si vegetale si a depunerilor proteice de pe pardoseli, pereti si suprafete cu contact alimentar.Mod de ambalare: bidon de 20L

  328,67 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Produs destinat curatarii suprafetelor din piele sau inlocuitori. Confera luciu si protejeaza impotriva craparii. Se utilizeaza ca atare prin pulverizare. Produs destinat curatarii suprafetelor din piele sau inlocuitori. Confera luciu si protejeaza impotriva craparii. Se utilizeaza ca atare prin pulverizare.

  18,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Produs pentru curatarea, spalarea, igienizarea grupurilor sanitare si a suprafetelor tari.Are efect antifungic, antibacterian si antimicrobian datorita substantelor continute.Se poate folosi diluat sau nediluat in functie de utilizare. Are putere mare de degresare, curata cu rezultate foarte bune suprafetele acoperite cu grasimi vegetale si animale. Produs pentru curatarea, spalarea, igienizarea grupurilor sanitare si a suprafetelor tari.Are efect antifungic, antibacterian si antimicrobian datorita substantelor continute.Se poate folosi diluat sau nediluat in functie de utilizare. Are putere mare de degresare, curata cu rezultate foarte bune suprafetele acoperite cu grasimi vegetale si animale.

  47,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Produs destinat in statiile de spalare prevazute cu instalatie.Special pentru dozare. Se pulverizeaza si dupa 5 min se clateste cu apa. Se utilizeaza in dilutie 2%. Produs destinat in statiile de spalare prevazute cu instalatie.Special pentru dozare. Se pulverizeaza si dupa 5 min se clateste cu apa. Se utilizeaza in dilutie 2%.

  30,00 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 10 din 10 produse

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us