close

Acest website foloseşte cookie-uri. Află mai multe din pagina POLITICA COOKIE.

Odorizanti & Dezodorizanţi grupuri sanitare  6 produse.

filtrează
 • Acest dezodorizant este special conceput pentru a controla mirosurile din grupurile sanitare. Este eficient, de asemenea, pentru controlul mirosurilor in alte spatii cu flux de aer adecvat. Distruge sursele de mirosuri neplacute si lasa un miros placut. Acest dezodorizant este special conceput pentru a controla mirosurile din grupurile sanitare. Este eficient, de asemenea, pentru controlul mirosurilor in alte spatii cu flux de aer adecvat. Distruge sursele de mirosuri neplacute si lasa un miros placut.

  45,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Somat Deo Pearls ofera prospetime de durata si neutralizeaza mirosurile neplacute din masina dvs. de spalat vase. Daca nu utilizati zilnic masina de spalat vase pot aparea mirosuri neplacute. Folositi Somat Deo Pearls pentru prospetimea masinii dvs. de spalat ! 60 cicluri spalare. Somat Deo Pearls ofera prospetime de durata si neutralizeaza mirosurile neplacute din masina dvs. de spalat vase. Daca nu utilizati zilnic masina de spalat vase pot aparea mirosuri neplacute. Folositi Somat Deo Pearls pentru prospetimea masinii dvs. de spalat ! 60 cicluri spalare.

  15,02 lei
  Preţ fără TVA.
 • Kiehl Aktiv Duft - odorizant concentrat lichid, pentru grupurile sanitare. Persistenta parfum 24 h. Kiehl Aktiv Duft - odorizant concentrat lichid, pentru grupurile sanitare. Persistenta parfum 24 h.

  32,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Ambalat individual, 50g. Ambalat individual, 50g.

  2,60 lei
  Preţ fără TVA.
 • Ambalare: 2 buc/set. Greutate: 40g /buc. Ambalare: 2 buc/set. Greutate: 40g /buc.

  6,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Pastile W.C. Blue Pastile rezervor care curata si previn depunerile de calcar si garanteaza un miros foarte placut. Caracteristici: -Aceste pastile rezervor W.C. produc spuma abundenta.-Coloreaza apa si parfumeaza placut vasul de toaleta.-Sunt foarte practice si foarte usor de utilizat.-Mod de ambalare: 2 buc/set;-Greutate: 50g; Pastile W.C. Blue Pastile rezervor care curata si previn depunerile de calcar si garanteaza un miros foarte placut. Caracteristici: -Aceste pastile rezervor W.C. produc spuma abundenta.-Coloreaza apa si parfumeaza placut vasul de toaleta.-Sunt foarte practice si foarte usor de utilizat.-Mod de ambalare: 2 buc/set;-Greutate: 50g;

  3,50 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 6 din 6 produse

Categorii

Top vânzări

Produse noi

Folow Us