Odorizanti & Dezodorizanţi grupuri sanitare  5 produse.

filtrează
 • DISPONIBIL

  Odorizant DERMO - Tropic Golden Rose Dermo Topic Golden, este un odorizant profesional persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat corect mentine un aer placut parfumat timp de 24h si indeparteaza mirosurile neplacute. Recipient de plastic de 0.5L. Odorizant DERMO - Tropic Golden Rose Dermo Topic Golden, este un odorizant profesional persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat corect mentine un aer placut parfumat timp de 24h si indeparteaza mirosurile neplacute. Recipient de plastic de 0.5L.

  44,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Acest dezodorizant este special conceput pentru a controla mirosurile din grupurile sanitare. Este eficient, de asemenea, pentru controlul mirosurilor in alte spatii cu flux de aer adecvat. Distruge sursele de mirosuri neplacute si lasa un miros placut. Acest dezodorizant este special conceput pentru a controla mirosurile din grupurile sanitare. Este eficient, de asemenea, pentru controlul mirosurilor in alte spatii cu flux de aer adecvat. Distruge sursele de mirosuri neplacute si lasa un miros placut.

  68,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Ambalare: 2 buc/set. Greutate: 40g /buc. Ambalare: 2 buc/set. Greutate: 40g /buc.

  7,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • DISPONIBIL

  Pastile rezervor care curata si previn depunerile de calcar si garanteaza un miros foarte placut.Caracteristici:-Aceste pastile rezervor W.C. produc spuma abundenta.-Coloreaza apa si parfumeaza placut vasul de toaleta.-Sunt foarte practice si foarte usor de utilizat.-Mod de ambalare: 2 buc/set;-Greutate: 50g; Pastile rezervor care curata si previn depunerile de calcar si garanteaza un miros foarte placut.Caracteristici:-Aceste pastile rezervor W.C. produc spuma abundenta.-Coloreaza apa si parfumeaza placut vasul de toaleta.-Sunt foarte practice si foarte usor de utilizat.-Mod de ambalare: 2 buc/set;-Greutate: 50g;

  3,90 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 5 din 5 produse

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us