Dezinfectant Divosan Hypochlorite 20L

100970466

261,65 lei

Preţ fără TVA.

261,65 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Divosan Hypochlorite este un dezinfectant oxidant foarte eficient, pe baza de hipoclorit de sodiu, recomandat pentru igienizarea suprafetelor în industria alimentara, industria bauturilor si în industria de prelucrare a laptelui.Divosan Hypochlorite a fost avizat pentru productie si comercializare pe baza unei evaluari de risc toxicologic de catre Safety and Environmental Assurance Centre (SEAC), din cadrul Centrului Global al grupului JohnsonDiversey, prin avizul nr. DL10438, fiind declarat ca sigur în utilizarea pe suprafetele cu contact alimentar.

Proprietati de baza:

Divosan Hypochlorite este un preparat concentrat pe baza de hipoclorit de sodiu, continând agenti de stabilizare aditionali pentru a spori eficienta si termenul de valabilitate. Este un dezinfectant foarte eficient împotriva tuturor tipurilor de micro-organisme cum ar fi bacteriile, drojdiile, fungicidele, sporii si virusii.
Divosan Hypochlorite este utilizat ca un dezinfectant final în aplicatiile CIP. Are de asemenea si proprietati de odorizare si curatare a petelor.
Divosan Hypochlorite este adecvat utilizarii manuale, prin imersie, prin pulverizare sau cetuire, dar si în aplicatiile automate CIP.

Avantaje:

-Eficienta dezinfectanta foarte ridicata pentru igienizare în industria alimentara;
-Adecvat utilizarii pe o gama larga de suprafete;
-Actiune oxidanta puternica, dar si actiune de curatare a petelor si de odorizare;
-Nespumant si usor de clatit;
-Eficient atât în apa moale cât si în apa dura;

Caracteristici

Ambalare Bucată
Capacitate 20 L

30 produse similare în aceeaşi categorie:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us