Aspirator pentru lichide si praf -Taski Vacumat 22

8004270

3 126,75 lei

Preţ fără TVA.

3 126,75 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

    Taski Vacumat 22 - Aspirator pentru lichide si praf

    Aspiratorul pentru lichide poate fi usor de echipat si pentru operatiile de aspirare a prafului, folosind un kit de aspirare praf foarte simplu de atasat. Acest lucru face ca masina sa fie multifunctionala, fiind recomandata pentru aspirarea prafului de pe pardoseli dure si moi.
     Datorita numeroaselor optiuni, aspiratorul se poate folosi pentru operatii de curatare de baza în combinatie cu masinile monodisc TASKI, precum si pentru îndepartarea lichidelor varsate, ca parte a activitatilor de curatare zilnice. Disponibilitatea accesoriilor speciale permite utilizarea pentru curatarea scarilor si suprafetelor verticale, cum ar fi: ferestre sau faianta.
     Puterea ridicata de aspiratie, împreuna cu manevrabilitatea excelenta si capacitatea mare a bazinului duc la cresterea randamentului. Sistemul mecanic special conceput cu filtrul dublu garanteaza o dubla protectie a unitatii motorului si o durata de viata semnificativ mai lunga. Bazinul rezistent la socuri si produse chimice asigura o durabilitate deosebita.

Caracteristici

- Capacitatea bazin: lichid 22l;
- Capacitatea bazin: praf 28l;
- Presiune aspirare: 220 m/bar;
- Nivel de zgomot: 64 dB(A);
- Consumul nominal: 1000 W;
- Tensiune: 220/240 V;
- Dimensiuni: 390*630*440 mm;
- Greutate cu cablu: 10.5 kg;

30 produse similare în aceeaşi categorie:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us