Aspirator pentru lichide si praf - Taski Vacumat 44T

8004710

5 091,50 lei

Preţ fără TVA.

5 091,50 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Aspirator pentru lichide si praf cu bazin din inox Taski Vacumat 44T

Suprafetele medii spre mari pot fi curatate cu pâna la de trei ori mai repede în comparatie cu metodele conventionale de aspirare umeda/uscata. Folosit împreuna cu masinile TASKI ergodisc pentru activitati de curatare esentiale, acest aspirator asigura o crestere semnificativa a randamentului. Acest lucru are drept rezultat o mai mare rentabilitate si accesibilitate pentru utilizatori.

 Racleta Fixomat favorizeaza colectarea eficienta a apei si ofera rezultate de uscare deosebite fara sa lase urme. Pentru curatarea lichidelor varsate, a suprafetelor mici sau pentru orice alte nevoi specifice clientilor, masina poate fi echipata cu diverse accesorii pentru curatarea lichidelor si a prafului.
Sasiul basculabil si mânerul comod fixat pe bazin faciliteaza golirea acestuia. Mânerul reglabil asigura confortul în timpul utilizarii. Sistemul mecanic flotor special conceput cu filtru dublu garanteaza o dubla protectie a unitatii motorului si o durata de viata semnificativ mai lunga. Bazinul rezistent la socuri si produse chimice asigura o durabilitate deosebita.
 
Caracteristici:
- Randament superior;
- Putere excelenta de aspiratie;
- Operare ergonomica;
- Rezistenta;

Date tehnice:
- Capacitate bazin: 44 litri;
- Latime racleta: 64cm;
- Greutate: 23kg;
- Nivel zgomot: 67db;
- Dimensiuni: 830 * 530 * 930 mm;

30 produse similare în aceeaşi categorie:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us