TASKI Swingo 150 E

7516236

11 956,90 lei

Preţ fără TVA.

11 956,90 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Swingo 150 E - Maşină verticală, automată, pentru spălarea şi uscarea pardoselilor. Designul mașinii este similar cu cel al aspiratoarelor verticale. Mașina este foarte ușor de folosit și necesită o instruire minimă.
Principalele caracteristici
• Operare simplă și ergonomică
• Curățare ușoară a spațiilor înguste
• Rezultate de curăţare perfecte și pardoseli uscate imediat
• Depozitare ușoară


Timpul de pregătire pentru curățare este mai mic de 60 secunde. Având o greutate totală de doar 11,7 kg și o greutate de doar 1,3 kg a mânerului cu rezervorul plin, mașina poate fi manevrată în orice direcție.
Având o perie cu înălțime joasă, TASKI swingo 150 E permite accesul rapid și ușor sub mobilă. Mașina poate fi utilizată în restaurante, bucătării, stații de servicii sau magazine, unde mașinile convenționale automate de spălat și aspirat pardoseli dure sunt prea grele iar metodele de curățare manuale nu furnizează rezultatele de igienă cerute.


Acțiunea mecanică de frecare intensă și o presiune de zece ori mai ridicată față de curățarea manuală asigură cele mai bune rezultate de curățare.
Unitatea de aspirare, asigură pardoseli perfect uscate - în ambele direcții. Zonele curățate pot fi utilizate imediat, iar siguranța este îmbunătățită prin reducerea riscului de accidente prin alunecare.
Având dimensiuni foarte compacte TASKI swingo 150 E este ușor de depozitat și se va potrivi în cele mai mici spații. Mânerele confortabile permit ridicarea și transportul pe scări cu ușurință


TASKI swingo 150 E este concepută pentru operare fiabilă. Cadrul, fabricat din ABS cu rezistență mare la impact, este durabil și rezistent.Atât rezervorul de soluție cât și rezervorul de soluție murdară sunt integrate într-un recipient unic. Rezervorul detașabil poate fi scos rapid pentru golire sau reumplere. Datorită deschiderii largi, rezervorul poate fi curățat cu ușurință. Rezervorul include un recipient de dozare pentru dozarea corectă a soluției.În comparație cu metoda de curățare cu găleata, TASKI swingo 150 E necesită 50% mai puțină apă sau substanțe chimice. Mașina poate fi 100% reciclată.Peria poate fi schimbată, fără a utiliza scule, rapid și ușor pentru a reduce timpii de nefuncționare și costurile de service.

Caracteristici

Ambalare Bucată

30 produse similare în aceeaşi categorie:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us