close

Acest website foloseşte cookie-uri. Află mai multe din pagina POLITICA COOKIE.

DETERGENŢI PROFESIONALI

Detergenţi profesionali pentru baie, bucătărie, articole de birotică, sticlă şi plastic, pardoseală (gresie, parchet, PVC, marmură), ce curăţă delicat suprafeţele fără a le zgâria, oferind o strălucire şi o igienizare durabilă la un preţ avantajos. Pentru HORECA.

DETERGENŢI PROFESIONALI  103 produse.

filtrează
/ pagină
 • Aditiv de clatire, concentrat, special conceput conform specificatiilor principalelor marci de cuptoare cu autocuratire prezente in Europa si Statele Unite. Produsul contine un surfactant cu spumare redusa pentru uscare rapida si fara urme. Contine, de asemenea, agenti pentru controlul si prevenirea depunerilor. Aditiv de clatire, concentrat, special conceput conform specificatiilor principalelor marci de cuptoare cu autocuratire prezente in Europa si Statele Unite. Produsul contine un surfactant cu spumare redusa pentru uscare rapida si fara urme. Contine, de asemenea, agenti pentru controlul si prevenirea depunerilor.

  90,75 lei
  Preţ fără TVA.
 • Aditiv de clatire concentrat cu spumare redusa, pentru masini automate de spalat vase, avand proprietati de control asupra depunerilor de piatra. Dozare: 0,2-0,5 ml/l,folosind echipamente automate de dozare de la Diversey. Aditiv de clatire concentrat cu spumare redusa, pentru masini automate de spalat vase, avand proprietati de control asupra depunerilor de piatra. Dozare: 0,2-0,5 ml/l,folosind echipamente automate de dozare de la Diversey.

  95,25 lei
  Preţ fără TVA.
 • ARIEL Professional 15kg detergent rufe  Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional. ARIEL Professional 15kg detergent rufe  Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional.

  135,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale. Este indicat pentru spalarea majoritatii tipurilor de tesaturi. Dozare: 4-5 kg-35 ml; 6-7 kg - 55 ml; Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale. Este indicat pentru spalarea majoritatii tipurilor de tesaturi. Dozare: 4-5 kg-35 ml; 6-7 kg - 55 ml;

  43,20 lei
  Preţ fără TVA.
 • Bref WC Gel, este solutia pentru curatat toaleta care asigura o curatare igienica a toaletei si prospetime. Forma sticlei permite o aplicare usoara a solutiei de curatat, luptand eficient impotriva depunerilor de piatra. Mod de ambalare: 360ml. Sortimente: apple & ocean. Bref WC Gel, este solutia pentru curatat toaleta care asigura o curatare igienica a toaletei si prospetime. Forma sticlei permite o aplicare usoara a solutiei de curatat, luptand eficient impotriva depunerilor de piatra. Mod de ambalare: 360ml. Sortimente: apple & ocean.

  10,30 lei
  Preţ fără TVA.
 • Breff detartrant 750ml Detartrant gel pentru WC, elimina depunerile de calcar lasand in urma sa un placut parfum marin. Sortimente: (pine, ocean). Breff detartrant 750ml Detartrant gel pentru WC, elimina depunerile de calcar lasand in urma sa un placut parfum marin. Sortimente: (pine, ocean).

  5,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • Blue activ 50g (ocean). Blue activ 50g (ocean).

  6,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • 1 cutie/60 tablete Destinate utilizarii zilnice, se introduce o tableta in deschiderea masinii si urmati instructiunile producatorului privind " intretinerea si curatarea". Consultati fisa cu informatii despre produs pentru informatii suplimentare. 1 cutie/60 tablete Destinate utilizarii zilnice, se introduce o tableta in deschiderea masinii si urmati instructiunile producatorului privind " intretinerea si curatarea". Consultati fisa cu informatii despre produs pentru informatii suplimentare.

  80,77 lei
  Preţ fără TVA.
 • Diversey-CafeAutoTab 1.2gx12mm Tableta pentru curatarea masinilor de cafea destinata curatarii zilnice a unei game largi de espressoare clasice si expressoare complet automate. Este dezvoltata pentru curatare eficienta si clatire usoara si poate folosita pentru curatarea expressoarelor clasice, a espressoarelor complet automate, precum si pentru inmuierea... Diversey-CafeAutoTab 1.2gx12mm Tableta pentru curatarea masinilor de cafea destinata curatarii zilnice a unei game largi de espressoare clasice si expressoare complet automate. Este dezvoltata pentru curatare eficienta si clatire usoara si poate folosita pentru curatarea expressoarelor clasice, a espressoarelor complet automate, precum si pentru inmuierea...

  80,77 lei
  Preţ fără TVA.
 • Curata depunerile foarte puternice de grasime si murdarie, adecvat pentru utilizarea suprafetelor din bucatarie: masini de gatit, hote, filtre, pereti, pardoseli, filtre de scurgere, usi, etc. Lasa in urma un parfum placut si delicat fiind sigur de utilizat pe suprafetele din aluminiu. Mod de utilizare: 1. Cu ajutorul unui pulverizator sau folosind o... Curata depunerile foarte puternice de grasime si murdarie, adecvat pentru utilizarea suprafetelor din bucatarie: masini de gatit, hote, filtre, pereti, pardoseli, filtre de scurgere, usi, etc. Lasa in urma un parfum placut si delicat fiind sigur de utilizat pe suprafetele din aluminiu. Mod de utilizare: 1. Cu ajutorul unui pulverizator sau folosind o...

  12,65 lei
  Preţ fără TVA.
 • Detergent crema cu microparticule, curata eficient murdaria dificila de pe suprafetele din ceramica, portelan, plastic si sticla. Fara sa zgarie si fara sa deterioreze. Detergent crema cu microparticule, curata eficient murdaria dificila de pe suprafetele din ceramica, portelan, plastic si sticla. Fara sa zgarie si fara sa deterioreze.

  6,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Detergent geamuri si suprafete Cif, este un detergent foarte concentrat si foarte eficient care indeparteaza rapid murdaria si grasimea lasand suprafetele lucioase fara dare in cateva secunde.Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare precum oglinzile, mesele si suprafetele dure. Poate fi utilizat in stare concentrata. Detergent geamuri si suprafete Cif, este un detergent foarte concentrat si foarte eficient care indeparteaza rapid murdaria si grasimea lasand suprafetele lucioase fara dare in cateva secunde.Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare precum oglinzile, mesele si suprafetele dure. Poate fi utilizat in stare concentrata.

  32,20 lei
  Preţ fără TVA.
 • Cif detergent pentru mobilier - crema pentru mobilier aplicabila prin pulverizare usoara si rapida a mobilei si a suprafetei dure laminate. Are o formula speciala cu ingrediente de inalta calitate care confera un miros placut si proaspat. Aceasta crema pentru mobilier curata, da stralucire si protejeaza intr-un singur pas. Preparat aplicabil prin... Cif detergent pentru mobilier - crema pentru mobilier aplicabila prin pulverizare usoara si rapida a mobilei si a suprafetei dure laminate. Are o formula speciala cu ingrediente de inalta calitate care confera un miros placut si proaspat. Aceasta crema pentru mobilier curata, da stralucire si protejeaza intr-un singur pas. Preparat aplicabil prin...

  18,50 lei
  Preţ fără TVA.
 • Detergent geamuri si suprafete Cif 750ml Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare, precum: oglinzi, mese si suprafete dure, greu de curatat. Este un detergent care lasa suprafetele lucioase, fara dare, in cateva secunde. Avantaje: – Îndeparteaza eficient urmele de pete. – Stralucire fara urme în câteva secunde. Instructiuni de utilizare:... Detergent geamuri si suprafete Cif 750ml Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare, precum: oglinzi, mese si suprafete dure, greu de curatat. Este un detergent care lasa suprafetele lucioase, fara dare, in cateva secunde. Avantaje: – Îndeparteaza eficient urmele de pete. – Stralucire fara urme în câteva secunde. Instructiuni de utilizare:...

  9,85 lei
  Preţ fără TVA.
 • Curata depunerile foarte puternice de grasime si murdarie. Adecvat pentru utilizarea suprafetelor din bucatarie: masini de gatit, hote, filtre, pereti, pardoseli, filtre de scurgere, usi, etc. Lasa in urma un parfum placut si delicat fiind sigur de utilizat pe suprafete de aluminiu. Curata depunerile foarte puternice de grasime si murdarie. Adecvat pentru utilizarea suprafetelor din bucatarie: masini de gatit, hote, filtre, pereti, pardoseli, filtre de scurgere, usi, etc. Lasa in urma un parfum placut si delicat fiind sigur de utilizat pe suprafete de aluminiu.

  51,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Detergent lichid de spalat vase concentrat, pentru curatarea oalelor, tigailor, faiantei, paharelor si a tuturor ustensilelor de bucatarie. Descompune grasimile si favorizeaza clatirea fara urme. Dilutie: 0,5 ml -1ml la 1L de apa calda. Detergent lichid de spalat vase concentrat, pentru curatarea oalelor, tigailor, faiantei, paharelor si a tuturor ustensilelor de bucatarie. Descompune grasimile si favorizeaza clatirea fara urme. Dilutie: 0,5 ml -1ml la 1L de apa calda.

  48,00 lei
  Preţ fără TVA.
 • Detergent dezinfectant foarte concentrat, recomandat curatarii si dezinfectarii tuturor materialelor frecvent întâlnite în bucatarie. Detergentul dezinfectant CIF este eficient împotriva unei game largi de micro-organisme, in toate conditiile de duritate a apei si indeparteaza eficient grasimile si resturile alimentare uscate de pe suprafete. Cif... Detergent dezinfectant foarte concentrat, recomandat curatarii si dezinfectarii tuturor materialelor frecvent întâlnite în bucatarie. Detergentul dezinfectant CIF este eficient împotriva unei game largi de micro-organisme, in toate conditiile de duritate a apei si indeparteaza eficient grasimile si resturile alimentare uscate de pe suprafete. Cif...

  75,15 lei
  Preţ fără TVA.
 • Detergent dezinfectant Cif 2in1 750 mlEste un detergent dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea intr-un singur pas a tuturor suprafetelor alimentare. Acest detergent dezinfectant este foarte eficient impotriva unei game largi de microorganisme in toate conditiile de duritate a apei, indepartand grasimea si resturile alimentare uscate. Este adecvat... Detergent dezinfectant Cif 2in1 750 mlEste un detergent dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea intr-un singur pas a tuturor suprafetelor alimentare. Acest detergent dezinfectant este foarte eficient impotriva unei game largi de microorganisme in toate conditiile de duritate a apei, indepartand grasimea si resturile alimentare uscate. Este adecvat...

  15,00 lei
  Preţ fără TVA.
Afişează 1 - 18 din 103 produse

Categorii

Top vânzări

Produse noi

Folow Us