Detergent profesional Zal Perax II 20L

7509316

872,01 lei

Preţ fără TVA.

872,01 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Zal Perax 20L

Zal Perax II este un dezinfectant oxidant foarte eficient, pe bază de acid peracetic, formulat atât pentru utilizarea în agricultură şi zootehnie, cât şi în industria alimentară, în unităţile de abatorizare şi de procesarea a cărnii. Zal Perax II este conceput ca un dezinfectant final pentru utilizare după ce suprafeţele au fost curăţate şi clătite pentru a elimina toate depunerile de murdărie. Este recomandat pentru utilizare în unităţile de procesare a cărnii şi în abatoare, în grajduri şi în staule, cât şi pentru echipamentele întâlnite în adăposturile pentru animale, precum şi în crescătoriile de păsări. Poate fi folosit la tratarea sistemelor de distribuţie a apei şi la dezinfectarea apei potabile din crescătoriile de păsări.

Instrucţiuni de utilizare:
- Zal Perax II poate fi aplicat prin: imersie, pulverizare şi nebulizare (ceţuire).
- Adăposturi de animale: pulverizaţi cu o soluţie de concentraţie 0.5 1 % v/v (25L la 100 m2) pe suprafeţele pre-curăţate. Lăsaţi să acţioneze 15-30 de minute apoi îndepărtaţi prin clătire cu apă curată.

Echipamente şi ustensile:
Utilizaţi o soluţie de concentraţie 0.5 1 % v/v prin pulverizare sau imersie. Clătiţi articolele cu apă curată înainte de reutilizare.

Dezinfectoare de încălţăminte şi auto:
Folosiţi o soluţie 0.5 1 % v/v, înlocuind soluţia zilnic.

Sisteme de distribuire a apei de băut pentru animale:
Pentru spălare şi dezinfecţie folosiţi o soluţie 1 % v/v la sistemele cu drenaj sau 0.2 % v/v la sistemele fără drenaj. Lăsaţi să acţioneze 15 minute folosind o perie pentru desprinderea murdăriei acolo unde este cazul. Goliţi complet şi lăsaţi să se usuce înainte de a reumple cu apă.

Caracteristici

Capacitate 20 L

Fişă tehnică

30 produse similare în aceeaşi categorie:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us