Detergent profesional SuperDilac 20L

228,71 lei

Preţ fără TVA.

228,71 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Super Dilac este un detergent detartrant, puternic activ, cu spumare redusă şi fără fumegare, pe bază de acid azotic şi fosforic, pentru utilizarea la indepărtarea depunerilor într-o gamă largă de aplicaţii CIP în industria alimentară şi a băuturilor. Foarte eficient la îndepărtarea majorităţii depunerilor anorganice îmbunătăţind eficienţa operaţională.

-  Poate fi utilizat pentru pasivarea instalaţiilor noi din oţel inoxidabil folosite în sistemele CIP şi la maşinile de spălat sticle.
-  Adecvat pentru control şi dozare automată prin intermediul conductivităţii, asigurând distribuirea consistentă a produsului.

Instrucţiuni de utilizare:
- Super Dilac este de obicei utilizat pentru detartrare la concentraţii cuprinse între 2.5 13%w/w (2 - 10%v/v), la temperaturi cuprinse între 20 60°C.
- Super Dilac este de obicei utilizat pentru detartrare în aplicaţii CIP la concentraţii cuprinse între 1.0 2.5%w/w (0.8 2%v/v), în funcţie de aplicaţie şi de nivelul depunerilor de murdărie.
-Super Dilac este recomandat pentru pasivări la concentraţii de 5 13% w/w (410% v/v), la temperaturi de 60 80°C, exclusiv pe instalaţii degresate în prealabil cu produse speciale din gama Divoflow.

Caracteristici

Capacitate 20 L

Fişă tehnică

25 produse similare în aceeaşi categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us