Detergent profesional Fatsolve 20L

260,68 lei

Preţ fără TVA.

260,68 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Fatsolve 20L

Fatsolve este un detergent alcalin spumant adecvat pentru utilizarea pe metale sensibile la coroziune. Acesta este special conceput pentru utilizarea zilnică în aplicaţii grele de curăţare din industria alimentară, a băuturilor şi a produselor lactate.

Fatsolve este recomandat pentru utilizarea pe toate tipurile de murdărie de tip alimentar, inclusiv grăsimi animale şi vegetale, amidon şi proteine, şi este eficient chiar si pentru eliminarea depunerilor învechite de murdărie. Prezenţa silicaţilor inhibă coroziunea metalelor sensibile la alcalii, în special aluminiu. Produsul este adecvat pentru curăţarea pardoselilor, a pereţilor, a tocătoarelor, a benzilor transportoare şi a altor echipamente de prelucrare. Fatsolve este adecvat pentru utilizarea cu o gamă largă de echipamente de aplicare prin spumare şi pentru curăţarea manuală şi prin imersie a rezervoarelor.

Instrucţiuni de utilizare:
Utilizaţi Fatsolve la concentraţii între 3-10% v/v, în funcţie de tipul şi gradul de murdărie. Pentru detalii specifice consultaţi procedurile de igienizare recomandate.

Caracteristici

Capacitate 20 L

Fişă tehnică

24 produse similare în aceeaşi categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Categorii

Top vânzări

Folow Us