Detergent profesional Cipton 20L

230,84 lei

Preţ fără TVA.

230,84 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Detergent profesional Cipton 20L

Cipton este un detergent lichid bazic universal nespumant compatibil cu apa dura. Cipton poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii din industria alimentara si a bauturilor incluzand aplicatiile de CIP, spalare de sticle si spalare cu jet.

Cipton are proprietati de curatare optime pentru desprinderea si indepartarea unei game de depuneri variate, de exemplu: grasimi, proteine si depuneri carbonizate; este folosit in industria de procesare pentru indepartarea grasimilor si uleiurilor la procesarea margarinei, spalarea camerelor de afumare, spalarea in sistem spray a suprafetelor de inox si aplicatia de fierbere a prajitoarelor.

Instrucţiuni de utilizare:

-Cipton se utilizează in aplicaţii de spălare CIP şi spray la concentraţii de 0.5% -7%w/w (0.4 5.4%v/v) la temperatura de 50-70°C.
-Cipton se utilizează în spălarea sticlelor la concentraţii de 0.75-2.0%v/v bazicitate (0.6% - 1.5%w/w) la temperatura de 50-80°C.
-Cipton se utilizează pentru inmuiere la concentraţii 0.5 2.0%v/v bazicitate (0.4% - 1.5%w/w) la temperaturi de 50-80°C.

Mare parte a suprafeţelor ce vin în contact cu detergenţi şi/sau dezinfectanţi trebuiesc clătite intens după utilizare pentru îndepărtare eficientă.

Caracteristici

Capacitate 20 L

Fişă tehnică

25 produse similare în aceeaşi categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us