ALCOSAN VT10 Vezi mai mare
Nou!

Dezinfectant pentru suprafete - Alcosan VT10

G11983

115,25 lei

Preţ fără TVA.

132,25 lei fără TVA

-17,00 lei

115,25 lei per buc

DISPONIBIL

Descriere

Alcosan este un dezinfectant gata de utilizat pentru igienizarea prin pulverizare a suprafeţelor din industria alimentară, a băuturilor şi a produselor lactate. Alcosan este un dezinfectant pe bază de alcool, care conţine, de asemenea, şi un nivel scăzut de sechestranţi şi compuşi cuaternari de amoniu (QAC). Este special formulat pentru aplicare directă pe suprafeţe pe care este imposibil sau nedorit să se intervină cu apă sau cu soluţii apoase. Este eficient împotriva majorităţii formelor vegetative de microorganisme, incluzând bacterii Gram- pozitive şi Gram-negative şi fungi.

Alcosan este sigur în utilizarea pe suprafeţele cu contact alimentar şi se evaporă rapid fără a lăsa reziduri. Este recomandat pentru utilizare în ariile cu risc ridicat de contaminare, pentru curăţarea şi dezinfectarea benzilor transportoare, a maşinilor de îmbuteliere şi a altor echipamente, după mici scurgeri de produse etc. Este de asemenea recomandat pentru aplicare în timpul pauzelor tehnologice scurte, pentru menţinerea unui nivel ridicat de igienă, corespunzător standardelor, până la reluarea producţiei. Alcosan este adecvat pentru utilizarea prin pulverizarea cu ajutorul unei pompe manuale sau prin ştergere umedă cu laveta curată.

Avantaje:
  - Gata de utilizat, furnizat cu aplicator pentru pulverizare.
  - Special conceput pentru arii sensibile la umezeală.
  - Activitate antimicrobiană cu spectru larg.
  - Dezinfectează după scurgeri minore de produs.
  - Nu lasă reziduri pe suprafeţe.

Instrucţiuni de utilizare:
Alcosan se va utiliza nediluat, aplicat prin pulverizare sau prin ştergere umedă şi se va lăsa să se usuce la aer. Clătirea nu este necesară. Pentru detalii specifice consultaţi procedurile de igienizare recomandate.

Modalitate de ambalare: bidon 5 litri.

Caracteristici

Ambalare Bucată
Capacitate 5 L

30 produse similare în aceeaşi categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Categorii

Top vânzări

Oferte speciale

Folow Us